Dit is een premiumfunctie. Om deze te gebruiken, moet u uw account upgraden. Na de upgrade hoeven de gebruikers die u uitnodigt zich niet meer te abonneren.
- Tik op het tandwielpictogram op het dashboard
- Tik op "Mijn account"
- Tik op "Mijn team"
- Tik onderaan het scherm op de knop ' Lid toevoegen'
- Ze kunnen zich aanmelden bij de app en op hun apparaat op 'Word lid van een team' tikken of
- Ze kunnen inloggen en op de link klikken die u met hen deelt